Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Fantasztikus bulival zártuk az augusztust – Ilyen volt a Hékás Békás Családi Nap

2022. augusztus 31., 10:21

Augusztus 27-én megtelt a Csobánka tér, a Hékás Békás Családi Nap programjai ezreket vonzottak, hogy egy remek szombati napot töltsünk el együtt. Az idő is kegyes volt hozzánk, a vendégek csodás napsütésben élvezhették a gazdag műsort, ki-ki kedve és vérmérséklete szerint. Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottak, jövő nyáron újra találkozunk!

A Hékás Békás Családi Napon a délelőtt teljes egészében a gyerekekről szólt, hiszen két nagyszerű színházi produkcióval – a Lúdas Matyi interaktív színház műsorával és a Szeleburdi Színház vidám meséjével – kedveskedtünk a legkisebbeknek. Persze nem csak a színházi előadásokon izgulhattak, nevethettek, hiszen lufihajtogató bohóc, gólyalábas artisták, arcfestés is sok-sok vidám percet szerzett a gyerekeknek. S mivel tudjuk, hogy a gyerekeknek a mozgásból sohasem elég, kipróbálhatták a légvárat, körhintát és a bungee jumpingot és a horgászatot is. A délutáni koncertekre megtelt a nagyszínpad előtti füves terület, volt aki a padokról élvezte a remek előadásokat, ám a szuper koncertek sokakat a küzdőtérre csaltak, együtt énekeltek, táncoltak a fellépő művészekkel.

A koncertek szünetében jó volt megpihenni és megkóstolni a finomságokat, vagy éppen böngészni a kézműves portékákból, amelyekből szintén nem volt hiány a Hékás Békás Családi Napon.

Az esti koncert előtt dr. Kiss László Óbuda-Békásmegyer polgármestere köszöntötte a vendégeket, kifejezve örömét, hogy ennyien jöttek el a remekül sikerült rendezvényre.

A nap legjobban várt produkciója a TNT nagykoncertje volt. A töretlen népszerűségű zenekar lendületes és rendkívül látványos show-val tarkított koncertet adott, melyre megtelt a küzdőtér és ezrek énekelték együtt Ákossal és Intivel  népszerű slágereiket.

Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a szép és tartalmas napon, jövőre újra találkozunk

A Hékás Békás Családi Nap legszebb pillanatairól készült videónkat itt nézhetik meg:

Képeink a Hékás Békás Családi Napról: