Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Folyamatosan végezzük a játszóterek, fitnesz parkok monitorozását és felújítását

2022. szeptember 29., 17:10

Folyamatosan végezzük a játszóterek, fitnesz parkok monitorozását és az ellenőrzések, lakossági bejelentések nyomán szükségessé váló felújításokat.

Az utóbbi időben sor került több játszótéren kerítés javításra vagy cserére (Bebó K. u., Kecske u., Kocsis S. u., Kabar u., Bárczi G. u., Meggyfa u.) és folyamatban van a Gyenes utcai játszótér kerítésének komplex javítása is.

A Holdudvar parkban a kutya itatóként is funkcionáló kút is javításon esett át, a Vihar utcai Boldog Sándor István Park területén található sportpálya gumiburkolat javítása a jövő héten kezdődik és rövidesen sor kerül a Kanóc utcai játszótér esési terének, gumi burkolatának felújítására is.

A kerületi játszóterek hintáinak  és játszóeszközeinek karbantartása is folyamatos, illetve a korábban felszerelt, de már nem megfelelően funkcionáló hinták cseréje is megtörtént az utóbbi időszakban. Több homokozószegély, mászóka és csúszda is javításon esett át a biztonságos, önfeledt játék garantálása érdekében (Budakalász u., Gyenes u. Árpád fejedelem útja, Vihar u., Kabar u., Templom u., Kanóc u., Juhász Gy. u., stb.)  és folyamatban van a Petőfi tér padjainak, csúszdájának és a homokozószegélyének felújítása is.

A szülők kérésére több játszótérre helyeztünk ki padokat vagy sor került a kint lévők felújítására ( Kanóc utca, Juhász Gy. u., Szilnanusz sétány, Hold udvar, Akácfa u., Miklós tér, Hímző u. stb.).

A karbantartási munkák érintettek több fitnesz parkot is, itt azonban első sorban a kopó forgó gépelem cseréjére volt szükség.

Az ősz beköszöntével sor kerül a forgó eszközök kenésére felkészülve a téli időszakra, valamint megkezdődik az ivókutak teljesítése, az esős idő végezetével pedig a napvitorlák is begyűjtésre kerülnek.

 

Kérjük amennyiben ön is hibát észlel jelezze azt felénk a varosuzemeltetes@obkf.hu mail címen.

 

A kivitelezésig, javítás elvégzéséig türelmüket kérjük.