Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Idén is szervezett kedvezményes muskátlivásárt önkormányzatunk – Együtt a zöldebb, virágosabb Óbudáért

2022. május 15., 09:40

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat 2022-ben is kedvezményes muskátlivásárt rendezett. Hat kerületi helyszínen vásárolhatták meg a harmadik kerületi lakosok a többféle színben pompázó, szép virágokat.

Óbuda-Békásmegyer lakói az idei tavaszi hétvégén is, akárcsak minden évben, örömmel keresték fel a kedvezményes muskátlivásár kerületi helyszíneit, hiszen sokszor bebizonyították már, hogy akárcsak önkormányzatunk, elköteleződtek a virágos, zöld kerület ügye mellett.

Önkormányzatunk 2022-ben ugyanannyi darab muskátlitő kedvezményes árú megvásárlását biztosította, mint a korábbi években. Bár Önkormányzatunk sok területen kényszerül takarékos megoldásokat keresni, a muskátliakcióról semmiképpen nem akartunk lemondani.

És a szombati napon valóban gazdára is lelet valamennyi csodálatos színekben pompázó muskátli a vásárunkban, melyen dr. Kiss László polgármester és több önkormányzati képviselőink is részt vett, és segítette a munkát. A jó hangulatú délelőttön volt lehetőségünk beszélgetni is, és megkezdődött Közösségi Költségvetés 2022 kampányunk elfogadott javaslataira a szavazatok gyűjtése.

Óbuda-Békásmegyeren hat helyszínen vásárolhattak a kerület lakói igen kedvezményes áron muskátlitöveket, melyeket önkormányzatunk egy hazai, kapuvári termelőtől vásárolt meg. Azok számára pedig, akiknek nehézséget jelent a közlekedés, a nyugdíjasházainkba kiszállítottuk a muskátlikat, hogy lakóiknak se kelljen lemondania a szép muskátlikról, és azok gondozásának öröméről.

Köszönjük, hogy velünk tartanak, és együtt tesszük virágosabbá, zöldebbé Óbuda-Békásmegyert!

Fotó: Koncz Dezső