Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Indul a SzemlÉLETFORMÁLÓ beszélgetések őszi sorozata – Az első adás témája a szelektív hulladékgyűjtés

2021. szeptember 16., 12:50

A tavaly szeptember óta nagy sikerrel zajló, klímatudatossághoz, környezettudatossághoz kapcsolódó SzemlÉLETFORMÁLÓ beszélgetések című program 2021 őszén újabb 6 alkalmas sorozattal folytatódik. Lesz szó egyebek mellett a szelektív hulladékgyűjtésről, a jövő okosvárosáról, az élelmiszerek forrásáról és a bevásárlóközösségekről is.

A tavaszi pandémiás időszak után immár személyesen is részt vehetünk a 2020 óta nagy sikerrel zajló SzemlÉLETFORMÁLÓ beszélgetéseken. Természetesen akinek kényelmesebb, online is követheti Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Facebook-csatornáján.

Az első beszélgetést szeptember 29-én 18 órától nézhetik meg az érdeklők, amelynek témája a mindenkit érintő szelektív hulladékgyűjtés. Hiszen sok a kérdés és sok a bizonytalanság is azzal kapcsolatban, mit hová tehetünk.

A beszélgetés során kiderül, hogy valójában tisztában vagyunk-e az alapokkal, tudjuk-e hogy mi lesz a szemét sorsa, tudjuk-e hogy mit hogyan és miért úgy kell gyűjteni, ahogy, és amit nem lehet a konténerbe dobni, azt vajon miért nem lehet.

Találkozzunk szeptember 29-én 18 órától személyesen a Fő tér 2.-ben, az Esernyős kamaratermében, vagy online. (A terem kapacitása a távolságtartás betartásával kb. 20 fő.)

A SzemlÉLETFORMÁLÓ beszélgetések  részletes programját hamarosan elérhetik a klima.obuda.hu oldalon.