Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Órarendekkel kedveskedett a Duna Autó Zrt. az iskolakezdés alkalmából

2022. szeptember 1., 14:26

Ormos Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatója személyesen adta át az Óbudai Nagy László Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Álalános Iskola alsós intézményvezetőjének, Jordánné Tóth Magdolnának és dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármesterének az órarendeket.

Az iskolakezdés alkalmából a harmadik kerületi Duna Autó Zrt. órarendekkel kedveskedett az Óbudai Nagy László Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Álalános Iskola tanulóinak. Az adományt a Duna Autó Zrt. igazgatója, Ormos Péter adta át Jordánné Tóth Magdolna alsós intézményvezetőnek, továbbá dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is köszönetet mondott az adományozásért.

A polgármester elmondta, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata minden olyan kezdeményezést örömmel fogad, amely összehozza és erősíti a harmadik kerületi cégek és közintézmények közötti együttműködést.

„A Duna Autó több mint 30 éves fennállása óta elkötelezett a harmadik kerület közössége iránt, ezért is tartjuk fontosnak, hogy segítsük az óbudai fiatalokat és tanáraikat” — fogalmazott Ormos Péter.