Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Térítésmentesen kínáltunk zöldhulladékgyűjtő zsákot

2022. szeptember 28., 14:42

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ebben az évben már második alkalommal biztosít térítésmentesen zöldhulladékgyűjtő zsákot a kerületben élőknek. A zsák segítségével közösen tudjuk tisztán tartani közterületeinket, lakókörnyezetünket.

Kiosztottuk a térítésmentes zöldhulladékgyűjtő zsákokat a sikeres pályázóknak. A kiosztásra került zsákok segítségével közösen tudjuk tisztán tartani lakókörnyezetünket és köztereinket.

A legklímabarátabb kerületként a környezetbarát szemlélet kerületi stratégiánk meghatározó eleme. Önkormányzatunk ezért Burján Ferenc klíma-, fenntarthatósági és környezetvédelmi ügyekért felelős alpolgármester kezdeményezésére 2022-ben már második alkalommal szervezte meg zöldhulladékgyűjtő zsák akcióját.

Az akció keretében az Óbuda-Békásmegyerben élők háztartásonként térítésmentesen igényelhettek 5 darab zöldhulladékgyűjtő zsákot, amelyeket az előre megjelölt napokon és időpontokban tudtak átvenni.

Köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztek felhívásunkra, és ilyen sokan tartják fontosnak a kerület tisztaságát, valamint a fenntarthatósági szempontokat!