Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

ingyenes dunai fürdőhely

Az idei strandszezon számokban – Érdekességek, adatok a Római-parti Plázsról

2022-08-22 16:23:54
Augusztus 21-én, vasárnap este szemerkélő, majd szakadó esőben köszöntünk el a Római-parti Plázstól erre az évre. Bár az időjárás elég morcos volt a zárás napján, a szezon kizárólag a napsütésről szólt, az ingyenes fürdőhely pedig a hamisítatlan római-parti hangulat és a semmihez sem fogható hűsítő-frissítő-pihentető hatás miatt méltán lett idén is a kerület egyik kedvence a hőségben. Jövőre folytatjuk.

Már csak egy hétig tart nyitva a Plázs, tartsanak velünk a szezonzáró ünnepségen is

2022-08-15 15:46:17
Augusztus 21-ig, vasárnapig várjuk Önöket a Római-parti Plázson, ahol közel fél évszázad után ismét szabadon strandolhatnak a budapestiek és a környéken élők a fővárosi Duna-parton. Tartsanak velünk szezonzáró ünnepségünkön is.

Megnyitottuk a Római-parti Plázst – Mindennap várjuk a strandolókat augusztus 21-ig

2022-07-15 13:15:10
Tavaly Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nyitotta meg az egyetlen ingyenes dunai fürdőhelyet a fővárosban. A mai naptól ismét csobbanhatunk a jelenleg is egyedülálló budapesti strandon. A Római-parti Plázson augusztus 21-ig mindennap várjuk vendégeinket.

Idén újra kinyit Budapest egyetlen ingyenes Duna-parti fürdőhelye, a Római-parti Plázs!

2022-06-28 14:41:36
A harmadik kerület egyik legcsábítóbb nyári attrakciója idén is a Római-parti Plázs, amely lehetővé teszi a budapestieknek és a környéken élőknek, hogy közel fél évszázad után ismét szabadon strandoljanak a fővárosi Duna-parton. Ebben az évben is szeretettel várja a vendégeket Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Plázs, ahol szervezett körülmények között, folyamatos vízminőség-ellenőrzés mellett ingyen fürdőzésre van lehetőség.