Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbudai Gyermekvilág Óvoda

Interjú a Pro Óbuda díjas Barabásné Murgács Kingával, korábbi óvodavezetőnkkel – „Nem egymás mellett, hanem együtt dolgoztunk”

2022-09-26 10:08:35
45 év a kerület óvodai életében, 35 év vezetőként. A Pro Óbuda díjas Barabásné Murgács Kingával, az Óbudai Gyermekvilág Óvoda tavaly leköszönő intézményvezetőjével elevenítettük fel hosszú, izgalmas pályájának néhány epizódját.

A kerületi bölcsődéknek, óvodáknak és iskoláknak juttattunk életmentő adrenalininjekciót

2022-05-11 09:12:16
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a harmadik kerületi bölcsődéknek és nevelési-oktatási intézményeknek vásárolt és juttatott el anafilaxiás sokk elleni, életmentő adrenalininjekciókat. Dr. Kiss László polgármester elmondta, az intézmény dolgozóinak az EpiPen használatával kapcsolatos oktatása szintén megtörtént.

„A mindennapok fontos része a szabad játék” – A Gyermekvilág óvodában jártunk

2021-10-29 11:26:00
Az őszi természet csodáinak megismerése is főszerepet kap az óvodai hétköznapokban. A kerületi Óbudai Gyermekvilág Óvodában, ahová a héten látogattunk el, szintén örömmel fedezik fel a gyerekek környezetünk értékeit. Dr. Kiss László polgármester Óbuda-Békásmegyer minden óvodáját felkeresi, hogy az ott dolgozókkal az intézmény helyzetéről és terveiről beszélgessen.

Interjú Barabásné Murgács Kinga Bárczy-díjas óvodapedagógussal

2021-07-19 10:52:15
Barabásné Murgács Kinga a fővárosi óvodai élet több mint negyvenévnyi lelkiismeretes szolgálatáért és a sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztéséhez hozzáadott elméleti és gyakorlati munkájáért vehetett át Bárczy István-díjat júniusban. Az interjú eredetileg az Óbuda újság ez évi 15. számában jelent meg, változtatás nélkül közöljük.

„Óvodásaink jól érzik magukat, és fejlődnek közösségünkben” – Interjú dr. Csányi-Vékesné Tóth Judit Rita óvodavezetővel

2021-06-09 17:23:47
Dr. Csányi-Vékesné Tóth Judit Rita vezeti augusztus elsejétől az Óbudai Gyermekvilág Óvodát, amelynek eddig tagóvoda-vezetője volt. Ezután gyermekintézményünk mindhárom épületének irányítása az ő felelőssége lesz. Feladatairól, az előtte álló nehéz és szép kihívásokról beszélgettünk.

Átadták a fővárosi Bárczy István-díjakat pedagógusnap alkalmából – Kerületi óvodánk vezetője is elismerésben részesült

2021-06-07 16:42:56
Átadták a Bárczy István-díjakat a budapesti városházán. Barabásné Murgács Kinga, az Óbudai Gyermekvilág Óvoda vezetője szintén az idei díjazottak között vehette át az elismerést pedagógusnap alkalmából. Szívből gratulálunk!