Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Átadták a fővárosi Bárczy István-díjakat pedagógusnap alkalmából – Dr. Bozzayné Káli Tünde óvodavezetőnk is elismerésben részesült

2022. június 8., 13:16

Átadták a Bárczy István-díjakat a budapesti városházán. Dr. Bozzayné Káli Tünde, az Óbudai Százszorszép Óvoda vezetője szintén az idei díjazottak között vehette át az elismerést pedagógusnap alkalmából. Szívből gratulálunk!

„Pedagógusnapi díjunk Bárczy István, egykori főpolgármesterünk nevét viseli. Az ő működéséhez fűződik számos budapesti iskola alapítása és építése. Így is megemlékezünk munkásságáról, kifejezve, hogy a főváros és az oktatás ügyei mindig is szorosan összekapcsolódtak – mondta Karácsony Gergely főpolgármester köszöntőjében. – Ma, átadva a díjakat egy napra félretéve a magyar oktatás feszítő gondjait ünnepeljük pedagógusainkat!”

Hétfőn a Városházán adták át a Bárczy István-díjakat azoknak a budapesti pedagógusoknak, akik hosszú ideje kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, ezzel a főváros fejlődéséhez is.

Az idei díjazottak között van dr. Bozzayné Káli Tünde is, az Óbudai Százszorszép Óvoda vezetője, akit dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere terjesztett elő. A Fővárosi Közgyűlés intézményvezetőnket a fővárosi és a harmadik kerületi óvodai élet negyvenévnyi, lelkiismeretes szolgálatáért és a kétnyelvű óvodai oktatási program bevezetésében végzett elméleti és gyakorlati munkájáért tüntette ki.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!