Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Bárczy-István díj

Interjú a Pro Óbuda díjas Barabásné Murgács Kingával, korábbi óvodavezetőnkkel – „Nem egymás mellett, hanem együtt dolgoztunk”

2022-09-26 10:08:35
45 év a kerület óvodai életében, 35 év vezetőként. A Pro Óbuda díjas Barabásné Murgács Kingával, az Óbudai Gyermekvilág Óvoda tavaly leköszönő intézményvezetőjével elevenítettük fel hosszú, izgalmas pályájának néhány epizódját.

Átadták a fővárosi Bárczy István-díjakat pedagógusnap alkalmából – Dr. Bozzayné Káli Tünde óvodavezetőnk is elismerésben részesült

2022-06-08 13:16:40
Átadták a Bárczy István-díjakat a budapesti városházán. Dr. Bozzayné Káli Tünde, az Óbudai Százszorszép Óvoda vezetője szintén az idei díjazottak között vehette át az elismerést pedagógusnap alkalmából. Szívből gratulálunk!

Sószobák és sok-sok szeretet várja a kerületi gyerekeket – Az Ágoston Művészeti és a Mesevilág óvodákban jártunk

2021-09-27 15:09:25
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat óvodáinak szakemberei kiemelkedő munkát végeznek. Dr. Kiss László polgármester tervei szerint végiglátogatja az óvodákat, hogy az intézmények helyzetéről és a fejlesztési lehetőségekről beszélgessen az ott dolgozókkal. Ezúttal az Ágoston és a Mesevilág óvodákba látogatott el.

Interjú Barabásné Murgács Kinga Bárczy-díjas óvodapedagógussal

2021-07-19 10:52:15
Barabásné Murgács Kinga a fővárosi óvodai élet több mint negyvenévnyi lelkiismeretes szolgálatáért és a sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztéséhez hozzáadott elméleti és gyakorlati munkájáért vehetett át Bárczy István-díjat júniusban. Az interjú eredetileg az Óbuda újság ez évi 15. számában jelent meg, változtatás nélkül közöljük.

Átadták a fővárosi Bárczy István-díjakat pedagógusnap alkalmából – Kerületi óvodánk vezetője is elismerésben részesült

2021-06-07 16:42:56
Átadták a Bárczy István-díjakat a budapesti városházán. Barabásné Murgács Kinga, az Óbudai Gyermekvilág Óvoda vezetője szintén az idei díjazottak között vehette át az elismerést pedagógusnap alkalmából. Szívből gratulálunk!

Átadták az idei Bárczy István-díjakat – Mesevilág Óvodánk vezetője is a kitüntettek között

2020-09-28 12:45:25
Átadták az idei Bárczy István-díjakat a Főpolgármesteri Hivatalban, az elismeréseket Karácsony Gergely főpolgármester és Gy. Németh Erzsébet humánterületért felelős főpolgármester-helyettes adta át. Gólyáné Kaszás Erzsébet, az Óbudai Mesevilág Óvoda vezetője, az integrált nevelés elkötelezett pedagógusa, szintén részesült a rangos elismerésben.